Kampanyalar

Hemen Odealı olun, 10.000 TL yatırımınıza 1.000 TL’ye varan Hediye Fon fırsatını kaçırmayın!

Şimdi Odealı olun, 10.000 TL yatırımınıza 1.000 TL’ye varan Hediye Fon fırsatını kaçırmayın.

Kampanya Koşulları:

• Kampanyadan 06.09.2024 – 31.10.2024 tarihleri arasında dijital kanallardan veya Odeabank A.Ş. şubelerinden hesap açarak yeni müşterimiz olan gerçek kişiler faydalanabilecektir.

• İlgili tarih aralığında yeni müşterimiz olan gerçek kişilerin, 31.10.2024 tarihine kadar 10.000 TL değerinde yatırım ürünü (ek-1’deki seçili yatırım fonları, hisse senedi, tahvil, eurobond ve bono) alım işlemlerinin tamamlanmış olması ve yine bu tarihe kadar mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılması gerekmektedir.

• Kampanyaya katılım tek seferliktir. Hediye kazanımı koşulları sağlayan ilk 1.000 müşteri ile sınırlandırılmıştır ve kampanya bu limit ulaşıldığında veya 31.10.2024 tarihinde sonlanır.

• 10.000 TL değerinde yatırım ürünü almış ve mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılmış yeni müşterilerimiz, kampanya katılımları başarılı şekilde gerçekleştiği anda 250 TL değerinde Hediye Fon kazanacaktır. Kampanya katılımı gerçekleştikten sonraki 30 gün boyunca ortalama minimum 10.000 TL değerinde yatırım ürünü bulundurmaya devam etmeleri halinde 30 günlük süre sonunda ek 750 TL değerinde daha Hediye Fon kazanarak toplamda 1.000 TL değerinde Hediye fon kazanmış olacaklardır. (Katılım anında, yabancı para cinsinden olan yatırım ürünlerinin bakiyesi, Katıl’a basıldığında geçerli olan kur ile TL karşılığı üzerinden hesaplanacaktır.)

• Rob’o üzerinden yatırım tercih edilmesi halinde, Rob’onun sadece ek-1’deki seçili fonlara yaptığı, yatırım tutarı kampanya kapsamında sayılacaktır.Rob’o seçili fonlar harici bir fona yatırım yaparsa bu bakiye kampanya kapsamında sayılmayacaktır.

• 10.000 TL’lik aylık ortalama yatırım ürün bakiyesi hesaplanırken portföyün değer kazanç ve kayıpları da hesaplamaya dahil olacaktır ve hesaplamalar gün sonu portföy kapanış değeri ile yapılacaktır. (Örneğin, ilk 20 gün ortalama toplam yatırım büyüklüğü 10.000 TL olan müşterinin son 10 gün toplam yatırım büyüklüğü 0 TL ise, 30 gün ortalaması 10.000 TL üzeri olmadığı için 750 TL’lik ek hediye fon ödülünü kazanamayacaktır.)

• 250 TL’lik hediye fon kullanılarak fon alınması durumunda, bu fon değeri de 30 gün ortalama bakiyesi hesaplamasına dahil edilecektir. (30 günlük süre içerisinde hediye fon katılma paylarının nakde çevrilmesi hâlinde ise yalnızca fon katılma payına sahip olunan günler 10.000 TL’lik portföy değeri hesabında dikkate alınacaktır.)

• Kazanılan hediye fon bakiyeleri müşterilerin hesaplarında kazanıldığı anda görülebilecek ve hak kazanılan hediye fonların alımı için talimat işlemleri 7 gün 24 saat yapılabilecektir. Hediye fon kullanılarak talimat verilebilmesi için son tarih 06.12.2024’tür.

• Hediye fon bakiyeleri için mobil uygulama üzerinden fon seçimi yapılması gerekmektedir. Müşteriler kazandıkları bakiyeleri ek-2’de yer alan hediye fonlar için kullanabilir.

• 250 TL ve 750 TL olarak kazanılan fon hediyeleri birleştirilemez. 750 TL hediye fon ödülü ile fon alınabilmesi için önce 250 TL hediye fon ödülüyle fon alınması gerekmektedir. Alınan hediye fonlar istenildiği zaman satılarak nakde çevrilebilir.

• Hediye fon ödülü ile yapılan fon alımının nominal tutarından bir adet fon katılma payı alımına yeterli olmayacak tutarda artan (tortu) bakiye olması halinde, ilgili bakiye müşterinin Odeabank nezdinde açılmış ilk vadesiz hesabına aktarılacaktır.

• Kampanya boyunca ilgili promosyon kampanyasına ilişkin maliyetler hiçbir şekilde kampanya kapsamında kullanılan yatırım fonlarına yansıtılmayacaktır.

Ek-1’deki fonların yönetim ücretleri 31 Aralık 2024’e kadar değişmeyecektir.

• Eklerde yer verilen yatırım fonlarının yatırım stratejileri, izahnameleri, fonlara ilişkin yatırımcı bilgi formları ile bağlı oldukları şemsiye fonlarının iç tüzükleri Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (www.kap.org.tr) ilgili fonların ana sayfasında yer almaktadır. Eklerde yer verilen kampanyaya dâhil yatırım fonlarının getirileri, yatırım stratejilerine ve piyasa koşullarına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

• Yeni yatırım ürünü kapsamına dâhil olup itfa/tasfiye olacak fonlar listeden çıkarılacak ve yapılan değişiklikler konusunda müşterilere bilgi verilecektir.

• Odeabank istediği takdirde bu kampanyayı uzatma, kampanya şartlarını değiştirme ve kampanyayı tek taraflı olarak sonlandırma hakkını saklı tutar.

• Kampanya kapsamında hediye kazanımı için alınabilecek seçili fon listesi Ek-1’de, kampanya kapsamında hediye edilecek ve müşteriler tarafından aralarından seçim yapılabilecek fon listesi ise Ek-2’de yer almaktadır.